Contacteaza-ne: 0770 549 357

Incaltaminte pentru toti copiii!

Posted by on

Miile de perechi de incaltaminte vandute pe KWear sunt dovada ca am reusit macar in mica masura ceea ce ne-am propus la inceputul acestei calatorii: Toti copiii din Romania sa poarte incaltaminte sanatoasa!

Trebuie sa admit ca este o satisfactie imensa sa stiu ca am adus confort in viata unui copil.

Merg Descult Kwear.ro

 

Ne-am alaturat campanie "Merg Descult" World Vision Romania

Pe de alta parte, am un sentiment de nedreptate si neputinta cand vad ca sunt atat de multi copilasi care nu au incaltaminte deloc. Ma intreb, n-ar trebui ca incaltamintea sa fie un standard pentru toti, un drept, ca si libertatea, garantata si asigurata prin drepturile copiilor? Sunt o idealista, stiu.
O sa ziceti ca unii nu au mancare, apa potabila, casa… nu este correct sa ii oferi pantofi inainte sa te asiguri ca are paine.

World Vision Romania Merg Descult

Schimbarea incepe si de la o pereche de pantofi pentru un copil

Dar niste oameni cu o nemarginita compasiune, au inteles ca incaltamintea este la fel de impotanta ca painea. Fara ele, in sezonul rece, copiii nu pot sa ajunga la scoala si o abandoneaza. Asa saracia si lipsa de educatie merg mana in mana si se perpetueaza si la generatiile viitoare.

O schimbare majora in societate incepe cu un lucru atat de banal: o pereche de ghete. Cine s-ar fi gandit? Poate nu putem sterge saracia de pe pamant, dar daruind o pereche de ghetute construim un drum in directia buna.

Merg descult

Pe pagina World Vision Romania veti gasi doua campanii care sustin educatia copiilor din mediul rural in Romania: "Paine si Maine" si "Merg descult". Firește, noi ne-am alaturat anul trecut campaniei Merg Descult si cu ajutorul clientilor nostri am donat incaltaminte copiilor din Vaslui.

Peste 87 de perechi de incaltaminte daruite

Donatie World Vision Romania

Anul acesta, din depozitul nostru, au plecat catre copiii din judetul Cluj 87 perechi de incaltaminte. Abia astept sa le primeasca.

De multa vreme visez la o Banca de Incaltaminte, un loc unde putem aduna pe tot parcursul anului incaltaminte noua (de la producatori, retaileri) si folosită (de la clienti) pe care sa o distribuim unde este cea mai acută nevoie de ele. 

Daca regasiti in voi macar o mica dorinta de a schimba viata unui copil si viitorul (ne)educatiei in Romania, puteti sa donati pe pagina World Vision Romania, sau sa-mi scrieti ca sa gasim o soluție împreună.  

World Vision Romania

BancaDeIncaltaminte Donatie incaltaminte copii Mergdescult WorldVisionRomania

← Older Post Newer Post →Lasa un comentariu

Please note, comments must be approved before they are published

Liquid error (sections/article.liquid line 286): Could not find asset snippets/spurit_dmr_collection_template_snippet.liquid