Contacteaza-ne: 0770 549 357

Metode de plata

Puteti cumpara produsele din magazin folosind urmatoarele instrumente de plata:

Ramburs (cash) la livrarea coletului

Contravaloarea produselor si a serviciilor comandate pot fi achitate curierului chiar la livrarea acestora la adresa specificata de dumneavoastra, costul transportului fiind de 15 RON la comenzile a caror valoare este mai mica de 199 lei. 

La comenzile cu valoarea peste 199 lei transportul este Gratuit.

Transfer bancar

Plata se poate face si prin virament bancar pe baza facturii proforme, livrarea produselor urmand a se face dupa intrarea sumei (contravaloarea totala a facturii) in contul nostru.

Datele necesare pentru efectuarea platii prin transfer bancar sunt:

  • SC FRESCO RETAIL GROUP SRL
  • CUI RO 33877208
  • Nr. Reg.Com. J12/3434/2014
  • Sediul social: Aleea Baisoara, nr.5, Cluj- Napoca
  • ING Bank, Cont IBAN:  RO40INGB0000999908091640

Prin Card bancar

Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de serviciul ePayment. Acest sistem asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca si cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul tau nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele ElectroFun sau pe serverele ePayment, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron.

Plata prin card bancar poate fi facuta direct pe site sau dupa primirea facturii proforme pe e-mail-ul furnizat de dumneavoastra, avand in cadrul acesteia linkul catre operatorul de plati online (pentru achizitii in afara site-ului)