Contacteaza-ne: 0770 549 357

REGULAMENT INSTAGRAM GIVEAWAY "300 LEI VOUCHER CADOU"

Organizator


Concursul este realizat de catre compania Fresco Retail Group SRL, cu sediul in Aleea Baisoara nr. 5, jud. Cluj, cod unic de inregistrare RO 33877208, numar de inregistrare la Registrul Comertului J12/3434/2014

Perioada de desfasurare


Concursul se desfasoara in perioada 23 iunie 2020 – 30 iunie 2020, datele de incepere sau finalizare putand fi modificate din pricina unor eventuale imprejurari exceptionale, independente de vointa organizatorului. Orice modificare a regulamentului va fi disponibila pe pagina de Instagram si pe site-ul www.kidswear.ro.

Locul de desfasurare al concursului


Concursul se organizeaza si desfasoara pe teritoriul Romaniei, prin intermediul paginii de Instagram Kidswear.ro.

Dreptul de participare la concurs


In cadrul Concursului poate participa orice persoana fizica cu domiciliul sau resedinta pe teritoriul Romaniei, avand o varsta minima de 18 ani.

Premiul

Premiul Concursului este oferit de catre Fresco Retail Group SRL si consta intr-un voucher in valoare de 300 RON. Castigatorul va fi extras in data de 1 iulie 2020 prin intermediul website-ului https://commentpicker.com/ si va fi anuntat in aceeasi zi pe pagina de Instagram Kidswear.ro. Extragerea va fi inregistrata. 
 Castigatorul concursului va primi, prin intermediul adresei de e-mail pusa la dispoziție de către acesta după desemnare, un voucher electronic, sub forma unui cod unic. Codul va putea fi folosit la finalizarea unei comenzi online, fiind aplicat la coșul de cumpărături.
Termenul de valabilitate al voucherului este 6 luni.

 Acest voucher poate fi folosit pentru a achiziționa produse din magazinul on-line www.kidswear.ro, în valoare de, dar fără a se limita la aceasta, 300 RON. Sumele care depasesc valoarea voucher-ului vor fi suportate de catre castigator.
Voucherul nu poate fi preschimbat în bani.
La achiziționarea unor produse cu valoare mai mica decât a voucherului, castigatorul accepta faptul ca nu va primi diferența de bani pana la valoarea totala a voucherului.
Voucherul poate fi folosit o singura data.


Conditii participare


Pentru a participa la concurs, participantii trebuie sa:

- dea follow paginii Kidswear.ro pe Instagram

- Se aboneze la newsletter-ul kidswear.ro

- scrie un comentariu la postarea oficiala a concursului în care sa dea TAG la minimum 2 prieteni

Regulamentul Concursului

Deciziile de acordare a premiului apartin in totalitate brandului Kidswear.ro.
Varsta minima pentru participare este de 18 ani. Pentru participantii minori, regulamentul campaniei impune ca acestia sa aiba acordul unui parinte, tutore sau persoana responsabila legal a acestora.
Participarea la aceasta campanie implica cunoasterea si acceptarea integrala expresa si neechivoca a prezentului regulament.
Vor putea fi declarati castigatori doar participantii care indeplinesc toate conditiile de participare la concurs. Daca din cauza setarilor de confidentialitate / Privacy ale participantului sau din orice alte motive comentariul nu este vizibil pentru organizator sau pentru alti participanti, Organizatorul isi rezerva dreptul de a nu include participantul aflat in aceasta situatie in concurs.
Organizatorii isi rezerva dreptul de a anula participarea concurentilor care editeaza comentariile postate, care folosesc un limbaj licentios sau a caror comentarii nu sunt vizibile pentru organizator, indiferent de motiv.
Premiile se acorda in format electronic, prin transmiterea voucher-ului cadou pe e-mail-ul furnizat de catre castigator.
In cazul in care, in urma verificarilor desfasurate de catre organizator, rezulta ca in procesul de participare nu a fost respectat prezentul regulament, organizatorul isi rezerva dreptul de a retrage participantilor premiul obtinut ca rezultat al unor astfel de activitati. Participarea la aceasta campanie promotionala implica acceptarea prevederilor prezentului Regulament.

Politica de securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

Scopul


Scopul acestei proceduri este acela de a garanta securitatea informatiilor cu caracter personal operate de catre firma Fresco Retail Group SRL. Totodata, procedura protejeaza dreptul la viata intima, familiala si privata a persoanelor ale caror date sunt prelucrate de Operator.

Securitatea si confidentialitatea datelor


Datele prelucrate de catre Operator sunt stocate intr-o baza de date computerizata proprie, la care au acces doar angajatii Operatorului. Operatorul isi ia angajamentul sa nu instraineze niciunei terte parti aceste informatii si sa nu le foloseasca in alte scopuri decat cele stipulate mai sus. Securitatea datelor este asigurata prin intermediul parolelor sistemului informatic si lipsa accesului extern la baza de date. Mai multe informatii despre politica de confidentialitate si protectie a datelor: https://wzg2ka8xiryhv15l-4823613553.shopifypreview.com/pages/politica-de-confidentialitate

 Acest Concurs nu este sponsorizat, sustinut, administrat sau asociat cu Instagram.